Letar du efter en flaggstång på 12m?

Är det så att du letar efter en flaggstång på 12m? Du kan köpa en 12m flaggstång hos Vikingmast. De har även flaggstänger i andra längder. Att ha rätt längd på flaggstången är viktigt, så du måste först kolla så att det verkligen är en på 12 meter du ska ha. Man brukar säga att en flaggstång inte ska vara kortare än tre meter över husets nock. Dock gäller det att även ta andra saker i beaktning. Bland annat bör du fundera på saker som:

  • Plats
  • Användning
  • Vindförhållanden
  • Estetik

Platsen du ska ha den på är viktig, flaggan bör vara synlig från långt håll. Hur du använder din flaggstång påverkar med. Är det en privat eller en offentlig? Hur vinden blåser är även det bra att kolla, är det ofta blåsigt till exempel så är det bra att satsa på en stabil och robust flaggstång. Sedan var det estetiken. Själva flaggstången ska ju även passa in med sin omgivning.

Om du ska köpa en 12m flaggstång

Om det är så att det är just en flaggstång på 12m du ska köpa, så är det inte fel att vända dig till Vikingmast. Deras flaggstänger är tillverkad av glasfiber-armerad polyester. Hos dem kan du även hitta flaggor samt att de även har vimplar. Det är bra att ha en vimpel i flaggstången då du inte flaggar för något. Se gärna till att du har koll på alla flaggregler som gäller med!

Du kan med fördel besöka Vikingmasts hemsida om du vill beställa en flaggstång eller en flagga.