PRINT CARDS

Profilprodukter

PROFILPRODUKTER MED TRYCK - I STOCKHOLM!

Tack vare effektivare maskiner går det idag att trycka betydligt färre antal pennor med tryck på än vad man behövde bara för några år sen. Vi kan leverera så lite som 100 pennor med din logotyp utan att det kostar en förmögenhet. Det har gjort att många av våra kunder och även föreningar har lyxat till det med att göra tex just en penna till ett visitkort med kontaktuppgifter.

Hela poängen med att ge bort en profilprodukt, eller en produkt med tryck på. Är att ge något av värde som inte kostar dig något, en omöjlig ekvation att lösa - eller? Om du ger någon ett visitkort så är risken överhängande att den tappas bort, läggs i bilen eller hamnar emellan säten. Det ska krävas oerhört intresse för att personen ska riva ur halva bilen för att ta upp visitkortet.

Om det istället är en penna så kommer din kund vända upp och ner på bilen för att få tag på den pennan. För nu är det inte längre bara ditt varumärke som är av värde, pennan fyller faktiskt en funktion. Det går att likställa med en badboll, nyckelband eller isskrapa. Din logotyp kommer att finnas med kunden i vått och torrt, när kunden slutligen är köpsugen så ligger du redan i dennes händer.

, Profilprodukter
, Profilprodukter
, Profilprodukter
, Profilprodukter
, Profilprodukter

REKLAM FÖR ALLA!

Exponera.nu är en e-handel som levererar och trycker alla dina give-aways & eventprodukter. Exponera har blivit en naturlig one-stop shop för många föreningar & företag med över 10.000 produkter i sortimentet. Alltifrån en penna till ett uppblåsbart tält. Vi sköter även lager & distribution för många företag där tex det är franchisekedjor som behöver beställa med snabb leveranstid och på avrop. Välkommen in och utforska produkterna du med!

BESÖK E-HANDELN

, Profilprodukter

Top
20 % Rabatt
Oooh
10% Rabatt
Almost!
Överraskning! Ring oss
Gratis visitkort
Nästa Gång!
Fri frakt
Almost!
5 % Rabatt
Nope
Så nära!
Snurra Lyckohjulet för chans att vinna pris!

Minska kostnaden för trycksaker. Dra igång hjulet för chansen till fina priser!

Enkla spelregler:

  • 1 spinn per dag
  • Fuskare undanbedes
  • Du får rabattkoden till din inkorg
X