Bio Bidon 750 ml flaska

Välj Variant

Art.nr. W06610

Bio Bidon 750 ml flaska

WoW! Denna sportflaska är gjord av sockerrör. Denna revolution inom vattenflaskor är inte bara bra för sport som en del av en hälsosam livsstil, den bidrar också till en bättre miljö. Den ekologiska vattenflaskan luktar eller smakar inte som plast som vanliga vattenflaskor av plast gör, och den är såklart även BPA-fri. Kapacitet 750 ml.
Bioflaskan är tillverkad på ett miljövänligt sätt: inga knappa råvaror används för produktionen - endast förnybara sockerrör. Sockerrörsodling absorberar CO2 och minskar utsläppen av växthusgaser. Materialen som används uppfyller livsmedelssäkerhetskraven och är helt återvinningsbara.
En ytterligare fördel är att Bio Bottle inte luktar eller smakar som plast. Vi vill uppmuntra människor att dricka kranvatten som ett hälsosamt, billigt och miljövänligt alternativ till vatten som säljs i engångsplastflaskor. Du kan använda Bio Bottle inte bara under träning, utan även på språng istället för engångsflaskor. Kort sagt: ett hållbart och hälsosamt alternativ till en vanlig plastflaska!

Priser

Antal 100 250 500 1000
Pris/st 68,50 63,50 58,50 52,00

Beräkna pris

Antal  (Minsta antal 1 st)
Märkning
Produktfärg

Vit

Prisspecifikation

Totalt pris
kr

Du får alltid en skriftligt offert och korrektur innan en förfrågan blir en order.

Begär en offert

stArt.nr. W06610
Material Sockerrör
Längd 24 cm
Diameter 8 cm
Vikt 85 gram
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.