Duplotryck är ett tryckeri i Stockholm som grundades 1991 i Stockholm. Då var det tryckplåtar, kopierpress och en högt anseende skrivbyrå. Far och son upprättade en hemsida och följde med hela digitaliseringen från pressarna till digitala tryckmaskiner.


Ett generationsskifte senare drivs nu bolaget med nytt blod och fortsätter processen med just - digitaliseringen. Med 30 års erfarenhet i lokalen är det nu dags att anamma nya 20-talet och fortsätta skriva historia.

Vi har din rygg, i alla lägen

Vi vet att den personliga kontakten alltid är viktigast. Du vill hämta in en offert, med korrektur, göra beställningen och veta med säkerhet att produkterna kommer levereras inom angiven tid. Det är något av ett grundläggande förtroende för att vår blivande relation ska fungera. Du, liksom vi, ska känna oss trygga med att du kan släppa den här pucken och berätta för dina kollegor att allt är i sin ordning.

Våra medarbetare vill göra så mycket mer för dig. Utöver att leverera det du förväntar dig så kan du alltid förvänta dig att korrekturet överensstämmer och produkten kommer motsvara dina förväntningar. Vi är inte störst på internet och vi har heller inte den största produktionen. Just det, kommer alltid vara vår styrka och det är något vi tar med oss i framtiden.

Hos oss är alla välkomna och vi fullständigt älskar föreningar och startups. Som en del av en koncern som arbetar aktivt med att sätta unga i rörelse vill vi fortsätta den resan och leverera material till er förening. Stora företag gillar att vi har möjligheten att ge dem det lilla extra och grillen i Västerort gillar priset.

En stor del av sortimentet görs här i Sverige, och om det är ett krav för dig, så kan allt göras i Sverige. Ibland är priset viktigt och då kan det vara mer kostnadseffektivt att använda sig av Polen eller Estland där vi har otroligt skickliga tryckare som sätter din prägel på en penna, paraply eller tygkasse.

Vi kommer aldrig att vara en elefant. En gepard passar in på oss bättre. Snabba, flexibla, personliga.

Varför oss?

Hållbarhet

Med hjälp av senaste tekniken så trycker vi energieffektivt och utan materialspill. Vi ser även till att använda papper med FSC-märkning.

Snabba leveranser

Vi levererar snabbast i branschen. Via vårt tryckeri i Stockholm så har vi produktionen in-house och kan därför säkerställa leveranstid och kvalitét.

Design

Med vår enkla hemsida kan du utan problem designa och skapa ditt eget tryck, antingen laddar du upp ett eget tryck eller så designar du och skapar ett eget tryck i vårt designverktyg!

Nöjd Kundgaranti

Hos oss är du trygg med att du är i goda händer. Bortsett från låga priser och eminent service så vågar vi alltid garantera att du blir nöjd. Oavsett om du vill designa och skapa ditt eget tryck eller beställa direkt från vårt sortiment!