Letar du efter restaurang på Österlen? Kåseberga Fisk kan vara den butik du söker om du älskar traditionellt lagad fisk.
Restaurangen finns på Österlen och här finns en komplett upplevelse för dig som vill äta lunch eller middag. Det finns smörgåstårtor, mackor, bakelser, mm. Vill du äta en god måltid med en fin utsikt så är detta helt klart platsen för dig.
Deras cateringservice är dock också att rekommendera. De serverar då tilltalande rätter, både visuellt, och smakmässigt. Exempel på rätter som används vid sådana här sammanhang är smörgåstårtor, fisk, eller laxfat. Ett väldigt populärt alternativ är skaldjursfatet.
Restaurang av traditionellt snitt
Det är ett smart alternativ där skaldjursälskare kan njuta av både krabbor, musslor, hummer, och räkor i en och samma maträtt. Detta alternativ funkar flesta sammanhang, allt från stora festligheter, som till exempel kräftskivor, till mindre middagar.
Butiken tillagas enligt traditionella metoder som säkerställer att kvalitén på deras rätter är optimal. Recepten och tillvägagångssätten är testade sedan lång tid tillbaka för att ge optimal smak, och rätt smakfull visuell upplevelse av maten.
Man använder sig av tegelugn, och i rökeriet finns fyra stycken sådana. De använde sig också av ett rökskåp för att kallröka fisk.
En annan populär rätt med traditionella är den varmrökta laxfilén. Denna tillagas enligt välfungerande traditionella tillagningssätt, som ger optimal smakupplevelse och rätt egenskaper.
Denna rökning tar upp till 6 timmar, litegrann beroende på väderlek och annat. Den ska upp i 65 grader för att rätten ska få rätt egenskaper, och kyls därefter ner.
Om du vill veta mer om vad de har att erbjuda, titta då in på deras hemsida. Där finns mycket information för dig som är intresserad av fisk och traditionella svenska måltidsupplevelser, i en väldigt idyllisk miljö på Österlen. Detta är på många sätt den optimala platsen för en restaurang. Det ger en svårslagen atmosfär som ramar in måltiderna på ett sätt som ofta gör dem oförglömliga.